Selecteer een pagina

over

Vein Media

We design and develop experiences that make people’s lives simple.

Wie zijn wij?

Wij zijn Vein Media, een team van twee studenten en vriendinnen. Onze moeders hebben ons vanaf de geboorte samengebracht en sindsdien zijn we onafscheidelijk. We vullen elkaar aan en kunnen goed op elkaars creativiteit en professionaliteit inspelen. Naast samen skiën, borrelen en spelletjes spelen, genieten we van werken op het terras of strand. 

Wij brengen jouw bedrijf dagelijks online succes. Vein Media verzorgt de communicatie en het design van de gewenste pagina’s. Dit op basis van een op maat gemaakte strategie en ervaring met verschillende soorten bedrijven. 

Ons leuke team

Britt Ingelse

Britt Ingelse

Eigenaar

Ik ben een 22-jarige Commerciële Economie student aan de Hogeschool van Leiden. Komend jaar ga ik afstuderen en vanaf dat moment kan ik mij volledig richten op Vein Media. Ik ben ambitieus, nieuwsgierig en sociaal. Naast creatieve posts bedenken vind ik het interessant om onderzoek te doen en de resultaten van onze klanten te analyseren. Ik ben altijd opzoek naar de nieuwste trends en updates omtrent Social Media. Door middel van trainingen ben ik momenteel bezig mijn kennis te ontwikkelen met betrekking tot de Facebook Business Manager.

 

  • Lievelingsplatform: Instagram
  • Dagelijkse tijd op Social Media: vier uur
  • Favoriete content: Instagram Stories
  • Eerste Social Media platform: Hyves
Kiki Veerdig

Kiki Veerdig

Eigenaar

Ik ben 21 jaar en studeer Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het een uitdaging om constant nieuwe content te bedenken en mijzelf hierin te ontwikkelen. Verder ben ik veel bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Ook ben ik mijzelf steeds meer aan het ontwikkelen omtrent de Adobe Creative Cloud programma’s zoals: InDesign en Photoshop. Daarnaast vind ik de variatie tussen onze klanten onwijs leuk, dit is een goede stimulans om altijd iets moois neer te zetten voor onze klanten.

 

  • Lievelingsplatform: Facebook
  • Dagelijkse tijd op Social Media: vier uur
  • Favoriete content: Boomerang
  • Eerste Social Media platform: MSN

laten we beginnen

Klaar om een echte verandering te maken? We doen het samen.